Saturday, April 10, 2010

Entry Sarcastic

Riang sungguh aku dua tiga hari ini, modem aku mati, susah gaban nak install pulak. Riang sebab marah-marah, kejap hidup kejap mati. Riang sebab keypad jadi bebal, tekan o jadi p. Riang sebab icon desktop pun hilang macam biskut cipsmore. Sungguh obvious ada hantu dalam komputer.

Biar aku moody sekejap, dengan hormon hujung bulan, dengan laki yang jauh di mata, huh, sungguh alasan malas mok hapdet blog, hehe...

4 comments:

Beautiful Stranger said...

hahaha..nang mcm2 la masalah ya..

layan jak moody lok..

Faizal n Fashitah said...

Aok eh..layan jak moody lok.. hormon mek tengah sik stabil juak tok yerRRr..ehek

Felicia F. Ramzi said...

entry sarcastic but instead it made me grinned..

i can imagine your face menjus dengan segala hantu komputer ya..hehehe

cheers sista!

joynstar said...

Bitipul Stengger
Aok biar aku membawa diri, lak banyak entry ngerepak jadinya.

Abang Dubai
silap hari bulan lak ada ngempas palak orang baca macam2 sesungut manas mek, bagus diam jak.

Ahmoi
ukan ndak menjus gik, lelah ngempas keyboard... ada VIRUS!!!