Sunday, October 4, 2009

KeSiNeY kAh

adoh....lamak sik ngereco mahupun ngerepak.. yalah kan..dari ku ngerepak memacam jak berik hilang aura seri urang maca belog ku bagus ku diam jak. bukan apa, duak tiga menjak tok mood ku itam sehitam spiderman ngembak ku mala jak bergramus ngan boss meruyan ku tek nak? tapi lamak dua menjak ku temu nya macam dah insaf jak. mesra!!!(sila imagine BOB) jak ngan aku, alu sik ngutik dah nya..ok la, urang mauk berdamai kan, terimak jak la...

bah..bah..apa la jadi ngan aku lamak aku diam dalam inkubator tek? hm...aku rasmi mula membaca, as of real reading. lamak sik baca membaca, jadi luguk palak otak sik pandey pikir, jadi sik kreatif and manjak ngan google. so aku mulakan ngan novel, when I say novel meaning english novel k... aku baca;

Barbara Taylor Bradford
*the ravenscar dynasty
*the heir

Carrie Adams
*the stepmother

Nelson DeMille
*the gate house


best... tapi sikda la aku mok ngambar buku-buku ya.. malas ku.. bah aku mok baca agik. lak ku dah sembuh sakit mata membaca banyak-banyak buku ku nulis belog gik. hehhe... malasnya....

3 comments:

dukunlintah plk said...

yahhhh.. membaca jambatan gantong haha

joynstar said...

hehe.. loi kan?

Mr Duey said...

I miss You lah...lamak sik maca bloq tok!