Saturday, October 31, 2009

GAY vs LESBIAN

AKU SUKA TENGOK PEREMPUAN CANTIK, MAKA LESBO KAH AKU?

hari-hari aku berdiri menengok orang lalu dan lalang bergoyang-goyang sekeliling dunia tangan mereka busy menjinjing beg-beg mahal ori mahupun replika berjenama LV, COACH, PRADA, CHANEL, Burberry, YSL...memang aku suka tengok perempuan bergaya, perempuan putih, cantik, tinggi, bibir sexy ala angelina jolie...lipstik warna nude...tights...oh tidak..so sexy!!!

lazim lah aku yang tinggi (tak cukup inci), slim and shaddy ini suka tengok perempuan cantik, fantasi aku yang ingin seperti mereka, berjalan seperti atas angin, cantik...bawa beg mahal-mahal, Mandy cakap beg LV kat butik harga nya paling cikai lebih RM1500, majoriti harga lingkungan 2 ke 3 ribu..kenapa aku lihat banyak sungguh LV dijinjit perempuan sekarang bersama shopping bag as a proof diorang beli ori in case orang macam aku bertanya. hahaha... kaya sangat kah perempuan zaman sekarang? atau shopping bag pun dah di'tiruan' juga?


kalau lelaki suka tengok lelaki dikata GAY, aku perempuan yang suka menengok perempuan hot and fabulous apa pula? LESBO?




2 comments:

Mr Duey said...

Joynstar...

sik juak lalu lesbo..I dont think so..everyone like to see beautiful things..no wonder org selalu nangga aku mesti aku kacak nak?..aihhh mauk juak..aku suka juak ngesep walaupun aku org laki ..sik salah, sik aku gay..just kita as new generation like beautiful things in our life...beauty is important! especially kerja front liner.

Ttg LV ..mun sik mampu beli nak ori bohh jak makei LV berik malu jak..org di luar nun sooo confident makei Imitation ...just beli apa yang kita mampu tapi ori..mun sik mampu beli LV beli Guess..mun sik mampu juak meli Guess beli Evado ...hahaha apapun selamat bergaya.."Kecantikan Hak milik setiap insan"

joynstar said...

Duey deng

lak la mun dah kaya raya ku meli LV, stakat cukup-cukup sikboh jak ngarap aku mok meli LV. buang duit aku jak, aku pakey beg kain jak, harga RM30 segala. aku suka yang kacak-kacak saja, sik penting gilak makey jenama.

one day, one day...