Thursday, May 20, 2010

BANCI-SAWANG DAN KAMASUTRA

Kenapa Aku Ada Sindrom Patuh Pada Ahmoi?

explain this : when she knocked my door shouting BANCI! BANCI! like a screaming banshee I'll dully oblige and make an update entry although I'm still on my DVD run. ntah apa la aku nak tulis, korang ni memang macam anak aku, tak layan lalulah hentak-hentak kaki sambil bergayut kat kaki aku.

OK memandangkan aku tengah 'idealess' to be an idealist jom sini bapak-bapak ibuk-ibuk semua....nya!!! Actually aku tengah sakit hati dengan DVD yang aku beli, OK fine pirated but then I wouldn't be watching it more than once so to HELL with it. Korang perasan tak especially kalau korang beli DVD 4 in 1 selalunya akan ada satu movie yang best sangat atau HYPE je lebih soru. Macam yang aku sakit sangat usus besar is the one yang aku harap tak mengechiwakan aku turned out rubbih much. The one yang aku beli ada

1- Inglorious Basterds [bradd pitt wah-wah~~~]
2- Wrong Turn At Tahoe [despite unfamous, I like this one]
3- Colin [ada zombie- biasa la pakej bonos]
4- Bad Lieutenant ---inilah lakonan paling sampah nicolas cage

Macam yang aku carut tadi, dalam 4 movie to memang akan ada satu je yang korang akan realy like. Selain DVD atas tadi, aku ada few lagi yang selalunya hampeh je, buang masa but hey, I'm a slave to sequels so I ended up watching all anyway. Takpelah...sapa suruh beli pirate movies kan? [sambil tarik rambut satu-satu]


*****OK SINI BUDAK BAWAH 18 TAHUN SILA GET OUT!!!*****

Tapi kan ehek~ aku ada beli 8 in 1 KAMASUTRA MANUAL DVD, tapi takde satu pun yang mengechiwakan. HAHAHA!!! Korang ejek la aku mak tak kesah yuolls. I'm a curious person so bila aku nampak a simplified version of THE SACRED BOOK aku yakin aku harus beli. But to me that DVD tak boleh nak dikelaskan sebagai blue sebab display dia nampak teknikal sangat, sungguh sekolah punya gaya. Shooting yang profesional takde bunyi ~ah-ah-aw-oh!!! macam filem blue yang korang selalu tengok dalam format JPEG tuh. Sungguh aku beli masa tu laki aku jeling semacam je tapi aku faham la, kesyer tu pun senyum semacam je yang ni aku rasa nak tempeleng. Penjual DVD local kita ni bagi aku ramai yang masih kurang etika, kalau korang beli 'adult movies' kat overseas they will treat you professionally as so careful not to embarrass you. Macam aku cakap tadi, aku ni curious so ada je yang pelik aku belilah pedulik aku orang nak fikir apa. Bukan aku galakkan korang beli blue lah ye? Aku cakap pasal aku.

Dah la sampai sini dulu, lepas ni aku nak tengok Legally Blonde combo pulak so lepas ni bolehla aku join bebudak pink BFF kat luar tu OMGawd!!! sama-sama.

~~aku blah dulu, kenapa aku rasa menyampah sangat dengan entry kali ni hah?

16 comments:

Felicia F. Ramzi said...

yalah privilege bila dah ada married. beli jak apa yang dimaok, lalek apa nak.. oh oh *boleh pinjam kamasutra itu? * erk. hmm.. wahaha.. bukan apa mak, learning bah..yer..

:P te he he... mesti lah hapdet, i visit often so bila sikda hapdet, alah.. sikda seri.. your post memang lively all the time. harus di baca sampey abis although panjang.. te he he..

neway, i might update mine tomorrow lah o. this week kelam kabut, sukan sekolah and everything.. so enjoy your movie.. have a good rest, muacks!

joynstar said...

ui babe!

wah wah... terkantoi your opinion my blogposts panjang berjela semua yer? anyho I sik kisahla mun orang malas baca yang meleret-leret ya, mok baca silakan, mun sik skipping rope jak la. Yala mek rasa kitak ya tengah sukan sekolah, biasala...season nya.

OKeh!!! will wait for your hapdetts keh? SMUAXXS!!!

Kal Jis said...

wah3x.. kamasutra itu ilmu bukan blue hehehe...

joynstar said...

hamboi hamboi...setuju nampaknya ye?

Akhu Chenta Qhamu said...

adohhh... seriously... yalah best mun org da kawen tok... sapa2 dah kawen ya fhm jk laaa... LIE LIE LIE mun i said never watch lor... LOL... tutup mata but peeking thru da fingers... ahahaaa...

n3 ktk xpernah boring... but sumtimes mek xkomen sbb slalu tbawak2 d awangan lepas baca... heheee...

Khairul Antasha said...

haha..lalalala...mek tergisin2 jak... ariya kmk sik tauk psl apa kamasutra ya..pasya, kmk google..erkkkk..duhal benda ya...

joynstar said...

KhairulAntasha
~aok ho? ingat tek buku manual batik sutera, wahahhaha...boh malu, gugel jak, menambah pengetahuan.

joynstar said...

akurinduchentakhamu
~hehe...peeking thru ha? bulak la mensia kinek tok sik pernah nanga blue deng oi. celik IT jak lalu terdedah, belum gik bluetooth-ing. Oh thanks for the fineeee words, mun dah terawang-awangan ya nang berkesan la entry ya.

Felicia F. Ramzi said...

gojes hot babe!

heheh sikda madah panjang, mine ya salu gik panjang, pat jadi columnist. yer, berangan.

no time to update my blog yet, after a day's duty di padang, im worn out. tok mun menjengok sekejap and so tempted to reply. :P going to bed soon, esok ada gik duty di padang..

*memang pernah diat biru. yalah sik sabar nak nunggu the real thang. ops. wahaha

joynstar said...

hey bebeh
you're always welcome here, ada rasa mok mencarut dah komen komen agik! anyway sik salah yo, nang I tok mun nulis sik abis2...berjela2.
rehat jak dolok, lak sakit gik, dah gak mudah sakit.

XOXO

Uncle Lee said...

Hi Joynstar, ahaa! I knew there must be an interesting movie somewhere, *wink*.
Here the TV shows or movies take no prisoners, and see one see all, see everything.....ha ha.
I guess you now more enlightened after the movies too.
Have a great weekend and stay beautiful, Lee.

joynstar said...

look who's here!

well, a little color does no harm kan? Ya very aware of the openness of TVs up there, no wonder many men ended up being couch potatoes.

have a fabulous Sunday uncle!

Lily Riani said...

i agree... over here purchasing "interesting" movie will get a squint eye glare, btw; pinjam? ehhehehe

joynstar said...

ohai LiLy
sure! you want it - come get it.

come again*

fLoRanCe said...

wee~~~ hehehehe.........
blom smpe waktunya kmk ngga DVD ya...
p bgs juak ngga awal good info..hahhaha..
yerrr~~~ ready awal nk...*wink*

joynstar said...

Flo
sik lamak gik...