Tuesday, June 15, 2010

RINDUNYA!!!

stretch!!!!!!!!!!!!!! hiya! I miss you all!

hai...hai...hai!!!! anyway come join me buat page BAN KAK SOPIA FROM CALLING ALL RADIO STATION.

oh sudah lama ya saya tidak kemari...template baru gik ya, haha... ohai you guys! how are you all? ada sihat? mak sihat... kenapa ya lama tidak muncul? jeng-jeng-jeng!!!!

Masa pulang dari Kuching hari tu, almari nampak semak, yang baju berlipat jadi bergantung, adakah....YA!!! My dream became reality! Mr Vai memang menanti di rumah, mencuci kereta, beri memew makan dan menyiram bunga. The project ended early so contract pun habis awal. Oh if you wonder - he went diving this time, piloting ROV entah bila lagi. Itu menjawab speku si Ahmoi apa yang digali MrVai di laut sana. Dia tidak menggali utai, dia memantain utai, hehe. Hahaha... that kind of explain my silence, enjoying every minute with the beloved beloved. But now its World Cup or ballcup kata si Darien, I have some reason to spend some precious hours on my taman hati.

BabyJoy tengah tak sihat, busy jugak lah nursing anak lincah walaupun tengah sakit. This morning bangun tido mata melekat pula, kesian... Darien pun flu jugak, kalau tidur malam macam cute la pulak dua beradik tu berpegangan tangan and sleep with the same posture. Malam tadi tidur sebantal, awww... Yesterday Darien innocently suggest - esok we go stadium see ballcup k? Oh-Oh-Oh apa dia ingat nak pegi South Africa tu naik bas Kuala Baram saja kot.. So my precious friends, I'll be around reading and commenting now, cuma maybe agak busy to write a new and meaningful entry. With 3 monsters to mind it's a bit difficult to find time for myself even, sigh.


Have a nice day, you like my new template? Rasa fresh macam lepas mandi lah.

10 comments:

AmirFX said...

Wah2.. Kiut juak Darrien nak nangga ballcup d stadium... haha...

Beautiful Stranger said...

DAH ABIS TGA MOVIE TEK? RINDU DGN KTK EH..KIUT DARREN!!!

Felicia F. Ramzi said...

yahhhh you're back. i was already wondering bila lahhhhh hot mama tok mok balittt bergawai, sikkan mok stay terus pey ngiling bidai i thought.. hehe.. memang excited eh, hubby dah nunggu.. oh oh! the two kiddos mesti excited juak ho? and darien memanggggg innocently kiut, mbak g stadium..wahahaha.. what did u reply him?

glad to have u back and yes, template baru refreshing.. i changed mine juak dah.. thanks to blogspot tok lah, ngarap dirik mpun molah html segala, sampey tua sikkan bertukar! hik hik..

joynstar said...

Amir
macam2 olah anak tok Mir, tunggu kitak beranak juak kelak, sik larat mok melayan loyar buruk nya.

V
aih I miss you too! sikda nanga movie V, begawai kami wai, kak ya gago ngibun anak laki gik. lelah aih

Cikgu!!!
hihihi...me back see? mmm memang happy to have him back - mun ndak rasa pincang jak menjaga anak dua ikok tok. bermacam ragam seharian, anyway about yang ditanya ya, sik jawab mek ko. Mbak tetak jak, after all his Q&A memang selalu alo. And ya, mun mok harap sendirik setting HTML sowry bebeh, hitam putih forever la blog tok.


HAHAHA!!!!!!!!MISS YOU GUYS!

Uncle Lee said...

Hi Joynstar, Wow! I like your new template....and love your expression, "Rasa fresh macam lepas mandi lah.", ha ha.
Yes, nothing like dew drops or raindrops to have this cooling effect.
You have fun and have a pleasant week, nice to know you back. Lee.

兆以 said...

No pains, no gains...................................................................

joynstar said...

Uncle Lee
one thing - I LOVE YOU!

joynstar said...

apek...
no kong what?

fLoRanCe said...

welcome back..heee~~~
cute jak darren...hahahahahaha...soh nya pun jak main d pdg ball..;p

則義 said...

Necessity is the mother of invention...................................................................