Wednesday, June 23, 2010

HIDUP SEMINGGU RASA SEMINIT

hm...hari-hari sibuk tapi jiwa tak tenang. Blog kosong bersawang macam rumah hantu. Anyway updates running in...

LAST 16th was Darrien's birthday tapi party was 19th. Kaya raya budak tu, dapat RM130 angpau. Mak dia ingat aku pregnant lagi, she saw our FB party pic, saw my perut lalu konklusi aku pregnant. I lol-ed hard. Baju aku hari tu memang buat aku nampak pregnant, well whatever.

22nd---MrVai offer nak sponsor beli handphone baru, wah...murah hati ye? Aku nak phone flip, tapi dia tak kasi because babyJoy tu ganas, patah phone baru tau so OK pass. Dia offer the berry-berry thing or touch-touch thing tapi I pick the cheap 'cybershot sony' with 3.2mpix cam. Why oh Why aku taknak berry stuff? Susah nak guna that is, aku jenis orang call and sms je so the rest tak penting sangat pun. And the touchpad thing? Aku tak yakin ia dapat survive sebulan pun before kena scratch here and there. Alahai kadang tu dengki jugak tengok kawan-kawan beryy-ing, tapi kalau tak praktikal untuk aku takpelah..

AND AKU TAKDE IDEA. TIBA-TIBA MENTOL DALAM TENGKORAK AKU PADAM, JADI HITAM. IDEA TADI ENTAH KE MANA DAH. TAPI SEMINGGU NI SANGAT CEPAT BERLALU, DARI RABU LEPAS KE HARI INI, MACAM SEMINIT JE JARAKNYA.





\

11 comments:

fLoRanCe said...

heheheheheh~~~ ne tauk ada isi gk...cek...;p
nang jak rs mggu tok cpt jak berlalu...rabu dh ari tok..x sbr tggu weekend...yahoo~~~

Lily Riani said...

hemmm.... then i look perpetually preggy ler...ehhehehee

AmirFX said...

Blackberry thingy sik praktikal? Adoh2... Berik kmk jak mun ktk sik pandey makei... haha...

joynstar said...

Flo
well tang kempeng jak perut tok, boroi aik jak kejap. and yes weekend memang rasa jauh....

Lily ohaihai jarang see you
well...well...not perpetually, really baby fat only. wahaha!

Amir
kitak koh, sik faham ngan kamek. mek susah makey BB. giney mok msg & drive with so many keys?

俊源 said...

知識可以傳授,智慧卻不行。每個人必須成為他自己。.................................................................                           

dukunlintahplk said...

ku d sitok rasa masa sngt lambat berlalu.. terlalu lmbt sehingga terasa diri ini masih 18 tahun erkkkk.. haha :p

Uncle Lee said...

Hi Joynstar, just dropped by say hello. Have a great week and keep well, Lee.

貢慧 said...

欣賞是一種美德~回應是最大的支持^^.................................................................

皇銘 said...

成熟,就是有能力適應生活中的模糊。.................................................................

Felicia F. Ramzi said...

paham kah apa dipadah bahasa cina di atas ya?

oh oh mun preggy mesti tunjuk gmbr baby bump. if la.. ngahaha.. my side here, sama mcm pak dukun.. sangatlah slow.. asa nak balit jak pikir.. eheh..

neway, happy belated bday to the handsome darien.. :)

joynstar said...

pak dukk---rindu mek ngan kitak

hi Uncle Lee---miss you too

moi---mek sik paham apa ndak ditulis atas nun, kong pun bo yong. Ney da mek preggy gik, lak la lama gik kali, nok kecik tok agik seksa jaga nya.